produk

  • Y type I.V. catheter

    Y tipe IV kateter

    Modél: Type Y-01, Type Y-03
    Spésifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G sareng 26G

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lempeng

    IV Catheter utamina dianggo dina ngalebetkeun kana sistem pembuluh darah periferal sacara klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi parental, hemat darurat sareng sajabana produk. Kateter IV dina kontak invasif sareng pasién. Éta tiasa disimpen salami 72 jam sareng kontak anu lami.

  • Medical face mask for single use

    Masker pameunteu médis pikeun dipaké tunggal

    Topeng pameunteu médis anu tiasa dianggo tina dua lapisan lawon anu henteu dianyam kalayan nganggo anu napas, cocog pikeun dianggo sapopoé.

    Fitur masker wajah médis anu tiasa dianggo:

    Résistansi napas anu handap, nyaring hawa anu épisién
    Melu ngawangun rohangan napas tilu diménsi 360 derajat
    Desain khusus pikeun Dewasa

  • Medical face mask for single use (small size)

    Masker pameunteu médis kanggo panggunaan tunggal (ukuran alit)

    Topeng pameunteu médis anu tiasa dianggo tina dua lapisan lawon anu henteu dianyam kalayan nganggo anu napas, cocog pikeun dianggo sapopoé.

    Fitur masker wajah médis anu tiasa dianggo:

    1. Résistansi napas anu handap, nyaring hawa anu épisién
    2. Melu ngawangun rohangan napas tilu diménsi 360 derajat
    3. Desain khusus pikeun Budak
  • Medical surgical mask for single use

    Topéng bedah médis pikeun dipaké tunggal

    Topeng bedah médis tiasa ngahalangan partikel langkung ageung tibatan 4 mikron diaméterna. Hasil tés di Laboratorium Panutupan Topéng dina setting rumah sakit nunjukkeun yén tingkat transmisi topéng bedah 18,3% pikeun partikel langkung alit ti 0,3 mikron numutkeun standar médis umum.

    Fitur topéng bedah médis:

    Panyalindungan 3ply
    Lapisan lawon dilebur mikrofiltrasi: nolak baktéri debu sari tina hawa partikel kimia haseup sareng halimun
    Lapisan kulit anu henteu dianyam: nyerep Uap
    Lapisan lawon non-anyaman lemes: résistansi cai permukaan unik

  • Alcohol pad

    Pad alkohol

    Pad alkohol mangrupikeun produk praktis, komposisi na ngandung 70% -75% isopropil alkohol, kalayan pangaruh sterilisasi.

  • 84 disinfectant

    84 disinféktan

    84 disinféktan ku spéktrum lega tina sterilisasi, inactivation tina peran virus

  • Atomizer

    Atomizer

    Ieu mangrupikeun atomizer mini rumah tangga kalayan ukuran kompak sareng beurat enteng.

    1. Pikeun manula atanapi murangkalih anu kurang imunitas sareng rentan panyakit pernapasan anu disababkeun ku polusi udara
    2. Entong kedah ka rumah sakit, anggo langsung di bumi.
    3. Merenah pikeun dilaksanakeun, tiasa dianggo iraha waé

  • Nurse kit for dialysis

    Alat perawat kanggo dialisis

    Produk ieu digunakeun pikeun prosedur keperawatan tina perlakuan hemodialisis. éta utamina diwangun ku baki plastik, anduk steril anu henteu dianyam, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan médis, sarung tangan karét pikeun panggunaan médis, pita perekat kanggo panggunaan médis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril sareng alkohol sapuan.

    Ngurangan beungbeurat staf médis sareng ningkatkeun efisiensi kerja staf médis.
    Asesoris kualitas luhur anu dipilih, sababaraha modél konfigurasi opsional sareng fleksibel numutkeun kabiasaan panggunaan klinis.
    Model sareng spésifikasi: Type A (dasar), Type B (dedicated), Type C (dedicated), Type D (multi-function), Type E (catheter kit)

  • Central venous catheter pack (for dialysis)

    Pakét kateter urat pusat (kanggo dialisis)

    Model sareng spésifikasi:
    Jenis umum, jinis kaamanan, jangjang tetep, jangjang anu tiasa dipindahkeun

  • Single Use A.V. Fistula Needle Sets

    Sét Jarum Fistula Paké Tunggal

    AV ngagunakeun tunggal. Fistula Needle Sets digunakeun ku sirkuit getih sareng sistem ngolah getih pikeun ngumpulkeun getih tina awak manusa sareng ngirimkeun getih atanapi komponén getih anu diolah deui kana awak manusa. Sét Jarum AV Fistula parantos dianggo di lembaga médis di luar negeri sareng mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo ku lembaga klinis pikeun dialisis pasien.

  • Hemodialysis powder (connected to the machine)

    Bubuk hemodialisis (nyambung ka mesin)

    Kasucian luhur, henteu kondensasi.
    Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.