produk

  • Hollow fiber hemodialyzer (high flux)

    Hemodialyzer serat kerung (fluks tinggi)

    Dina hemodialisis, dialyzer bertindak salaku ginjal buatan sareng ngagentos fungsi penting tina organ alami.
    Getih ngalir dugi ka 20.000 serat anu alus pisan, katelah kapilér, dikelompokkeun dina tabung plastik panjangna sakitar 30 séntiméter.
    Kapilér didamel tina Polysulfone (PS) atanapi Polyethersulfone (PES), palastik khusus kalayan nyaring anu luar biasa sareng ciri kasaluyuan hemo.
    Pori-pori dina kapilér nyaring racun metabolis sareng kaleuleuwihan cai tina getih sareng siram kaluar tina awak ku cairan dialisis.
    Sél getih sareng protéin vital tetep dina getih. Dialyzers dianggo ngan ukur sakali di seuseueurna nagara industri.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kerung anu tiasa dianggo tiasa dibagi kana dua séri: Flux Tinggi sareng Flux Rendah.

  • Hollow fiber hemodialyzer (low flux)

    Hemodialyzer serat kerung (fluks low)

    Dina hemodialisis, dialyzer bertindak salaku ginjal buatan sareng ngagentos fungsi penting tina organ alami.
    Getih ngalir dugi ka 20.000 serat anu alus pisan, katelah kapilér, dikelompokkeun dina tabung plastik panjangna sakitar 30 séntiméter.
    Kapilér didamel tina Polysulfone (PS) atanapi Polyethersulfone (PES), palastik khusus kalayan nyaring anu luar biasa sareng ciri kasaluyuan hemo.
    Pori-pori dina kapilér nyaring racun metabolis sareng kaleuleuwihan cai tina getih sareng siram kaluar tina awak ku cairan dialisis.
    Sél getih sareng protéin vital tetep dina getih. Dialyzers dianggo ngan ukur sakali di seuseueurna nagara industri.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kerung anu tiasa dianggo tiasa dibagi kana dua séri: Flux Tinggi sareng Flux Rendah.

  • Dialysate filter

    Saringan Dialysate

    Saringan ultrapure dialysate digunakeun pikeun tapis baktéri sareng pirogen
    Dipaké babarengan sareng alat hémodialisis anu dihasilkeun ku Fresenius
    Prinsip kerja nyaéta ngadukung mémbran serat kerung pikeun ngolah dialysate
    Alat hemodialisis sareng nyiapkeun dialysate nyumponan sarat.
    Dialysate kedah diganti saatos 12 minggu atanapi 100 pangobatan.

  • Sterile hemodialysis blood circuits for single use

    Sirkuit getih hemodialisis stilil pikeun dipaké tunggal

    Sirkuit Hemodialisis Stilil pikeun Pamakéan Tunggal aya hubungan langsung sareng getih pasién sareng dianggo dina waktos anu singget lima jam. Produk ieu dianggo sacara klinis, kalayan dialyzer sareng dialyzer, sareng fungsina salaku saluran getih dina panguburan hemodialisis. Garis getih artéri nyandak getih pasien kaluar tina awak, sareng sirkuit véna nyandak getih "dirawat" deui ka pasién.

  • Hemodialysis powder

    Bubuk hemodialisis

    Kasucian luhur, henteu kondensasi.
    Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

  • Accessories tubing for HDF

    Asesoris pipa pikeun HDF

    Produk ieu dipaké dina prosés pemurnian getih klinis salaku pipa pikeun hemodiafiltration sareng hemofiltration treatment sareng pangiriman cairan ngagantian.

    Ieu dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration. Fungsina pikeun ngangkut cairan ngagantian anu dianggo pikeun pangubaran

    Struktur saderhana

    Jinis-jinis béda Asesoris pipah pikeun HDF cocog pikeun mesin dialisis anu sanés.

    Tiasa nambihan ubar-ubaran sareng kagunaan sanés

    Hal ieu utamina diwangun ku pipa, T-gabungan sareng pipa pipah, sareng dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration.

  • Hemodialysis concentrates

    Konséntrasi hemodialisis

    SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA sareng SXS-YB
    Paket pasién tunggal, paket sabar tunggal (paket rupa),
    Pakét dua-sabar, bungkus dua-sabar (bungkus rupa)

  • Nurse kit for dialysis

    Alat perawat kanggo dialisis

    Produk ieu digunakeun pikeun prosedur keperawatan tina perlakuan hemodialisis. éta utamina diwangun ku baki plastik, anduk steril anu henteu dianyam, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan médis, sarung tangan karét pikeun panggunaan médis, pita perekat kanggo panggunaan médis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril sareng alkohol sapuan.

    Ngurangan beungbeurat staf médis sareng ningkatkeun efisiensi kerja staf médis.
    Asesoris kualitas luhur anu dipilih, sababaraha modél konfigurasi opsional sareng fleksibel numutkeun kabiasaan panggunaan klinis.
    Model sareng spésifikasi: Type A (dasar), Type B (dedicated), Type C (dedicated), Type D (multi-function), Type E (catheter kit)

  • Single Use A.V. Fistula Needle Sets

    Sét Jarum Fistula Paké Tunggal

    AV ngagunakeun tunggal. Fistula Needle Sets digunakeun ku sirkuit getih sareng sistem ngolah getih pikeun ngumpulkeun getih tina awak manusa sareng ngirimkeun getih atanapi komponén getih anu diolah deui kana awak manusa. Sét Jarum AV Fistula parantos dianggo di lembaga médis di luar negeri sareng mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo ku lembaga klinis pikeun dialisis pasien.

  • Hemodialysis powder (connected to the machine)

    Bubuk hemodialisis (nyambung ka mesin)

    Kasucian luhur, henteu kondensasi.
    Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

  • Tubing set for hemodialysis

    Tubing disetél pikeun hemodialisis

    HDTA-20 、 HDTB-20 、 HDTC-20 、 HDTD-20 、 HDTA-25 、 HDTB-25 、 HDTC-25 、 HDTD-25 、 HDTA-30 、 HDTB-30 、 HDTC-30 、 HDTD-30 、 HDTA- 50 、 HDTB-50 、 HDTC-50 、 HDTD-50 、 HDTA-60 、 HDTB-60 、 HDTC-60 、 HDTD-60