produk

Jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal

pedaran pondok:

Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.
Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.
Fitur panggedéna nyaéta Fixed Dose


Detil Produk

Tanda Produk

Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.
Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.

Fitur produk:

◆ Jinis nozel pusat sareng jenis nozentris ékséntris, jinis slip sareng tipe sekrup, tipe dua-potongan sareng tipe tilu-potong; wadah sedeng lemes, wadah sedeng lemes; ku jarum, tanpa jarum.

◆ Spésifikasi Tina 1ml dugi ka 60ml
Spesifikasi jarum hypodermic jarum suntik sareng jarum: Ti 0.3mm dugi ka 1.2 mm

◆ gangguan dinamis pas antara komponén pikeun mastikeun yén produk henteu bocor.
Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis pinuh.
Stopper karét didamel tina karét alam, sareng batang inti na didamel tina bahan kaamanan PP.

◆ spésifikasi lengkep tiasa minuhan sadaya kabutuhan suntikan klinis.
Nyayogikeun bungkus kertas-plastik lemes, bahan anu ramah lingkungan, gampang dibongkar.
jas transparan, gampang pikeun niténan tingkat cair sareng gelembung, panyegelan produk saé, henteu aya kabocoran, steril, teu aya pyrogen

Spesifikasi jarum suntik:

Ukuranna

Dasar

Tengah

Karton

Beurat bersih

Beurat kotor

Spésifikasi
(MM)

Spésifikasi
(MM)

PCS

Spésifikasi
(MM)

PCS

KG

KG

1ML

174 * 33

175 * 125 * 140

100

660 * 370 * 450

3000

9.5

15.5

3ML

200 * 36

205 * 135 * 200

100

645 * 420 * 570

2400

12

18.5

5ML

211 * 39.5

213 * 158 * 200

100

660 * 335 * 420

1200

8,5

12.5

10ML

227 * 49.5

310 * 233 * 160

100

650 * 350 * 490

800

7.5

10.5

Spesifikasi jarum jarum suntik:
0.3mm, 0.33mm, 0.36mm, 0.4mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.55mm, 0.6mm, 0.7mm, 0.8mm, 0.9mm, 1.2mm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami