Alamat

Alamat: No.999 Fushan Road, Xiaolan Economic Zone, Nanchang City, Jiangxi 330200, PR China

Telepon

 Sokongan: 0086-791-85950275

Jam

Senén-Minggu: 24 jam online

Yunnan Sanxin
Éta produsén propésional ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa alat médis. Éta mangrupikeun cabangna milik Jiangxi Sanxin Médis Téhnologi Co, Ltd. (singgetan: Sanxin Médis, kode saham: 300453), kalayan Yunnan Sanxin anu diakar dina Yunnan bakal ngabantosan pamekaran industri médis lokal sareng jasa médis; dina waktos anu sasarengan, éta bakal ngalakukeun pagawéan anu saé salaku "jambatan" pikeun perenah Sanxin Médis di belah kidul-kulon, ngagelarkeun Asia Kidul sareng Asia Tenggara Perusahaan perenahna di daérah Kirin Taman Perindustrian Anning, Kota Kunming, Propinsi Yunnan, kalayan luasna langkung ti 60,000 méter pasagi; éta utamina ngahasilkeun seri infusion high-end disposable sareng produk sérial pemurnian getih.
Chengdu Sanxin
Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng dukungan téknis séri hemodialisis pakakas médis. Mangrupikeun panyadia peralatan hemodialisis sacara internasional maju sareng solusi.
Jiangxi Sanxin
Didirikeun dina bulan Agustus 2018, kalayan modal anu kadaptar 12 juta yuan, éta khusus dina nyayogikeun gudang-fungsi multi-fungsi pihak katilu, distribusi, manajemén ranté suplai sareng jasa logistik sanés pikeun pabrik alat médis sareng perusahaan operasi. Perusahaan perenahna di Zona Pengembangan Ékonomi sareng Téknologi Xiaolan nasional sareng cabangna sacara lengkep milik Jiangxi Sanxin Medical Technology Co., Ltd. (kode saham: 300453).
Heilongjiang Sanxin
Perusahaan utamina dina aktipitas panilitian sareng pamekaran, produksi sareng manajemén alat médis; bisnis impor bahan baku sareng bantu, alat mékanis, instrumentasi, suku cadang sareng téknologi patali diperyogikeun pikeun produksi sareng panilitian ilmiah perusahaan, sareng ngolah bahan impor kanggo perusahaan.
Ningbo Sanxin
Ningbo Filal Medical Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus kana R&D, produksi sareng penjualan produk bedah cardiothoracic. Éta ngahasilkeun saringan getih panyumputan getih, saringan mikroembolisme getih sekali, sareng paru-paru jantung jijieunan. Paket tabung sirkulasi extracorporeal (tabung sirkulasi extracorporeal), alat parfum tiis kardus jalma sareng produk anu sanés dijual ka rumah sakit utama di panjuru nagara, sareng parantos dianggo sacara klinis di langkung ti 300 rumah sakit, sareng sadayana parantos ngahontal hasil anu teu pikaresepeun. Kualitas produk rangking diantara anu pangsaéna di industri sareng ngagaduhan reputasi anu saé diantara pangguna.
Sichuan Sanxin
Sichuan Weilisheng Médis Téhnologi Co., Ltd. ("Sichuan Weilisheng" singgetna), didirikeun taun 2018, mangrupikeun perusahaan canggih khusus kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa alat médis. Sichuan Weilisheng mangrupikeun cabangna milik Jiangxi Sanxin Medical Technology Co, Ltd. (kode saham: 300453). Saatos pola pangwangunan industri Sanxin ti kidul ka kalér, éta ngagaduhan tata ruang strategis industri wétan ka kulon, ngandelkeun Chengdu Salaku hub penting tina prakarsa "Sabuk sareng Jalan", kami komitmen pikeun janten operator platform industri pemurnian darah anu maju kalayan maju inovasi, kapinteran sareng kualitas, nguatkeun pangaruh internasional merek nasional.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami