produk

Bubuk hemodialisis

pedaran pondok:

Kasucian luhur, henteu kondensasi.
Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.


Detil Produk

Tanda Produk

Kasucian luhur, henteu kondensasi.
Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

Fitur utama:

◆ bubuk dialisis nganggo peralatan dahar vakum canggih, bungkusan subkontrak otomatis sareng produksi jalur perakitan otomatis pikeun nyingkahan polusi anu disababkeun ku operasi manual

◆ Tingkat Area produksi pikeun sapuluh rébu aréa pemurnian tingkat, perangkat keras standar standar sareng lingkungan pikeun mastikeun kualitas produk.

◆ Dialysate ngagaduhan biocompatibility anu saé sareng saeutik iritasi pikeun neutrofil. Ngaronjatkeun biokompatibilitas tiasa ningkatkeun kahirupan pasién

◆ Éta tiasa langkung saé ngajaga dinamika sirkulasi pasién, ngirangan turun naek tekanan darah nalika dialisis, sareng ningkatkeun kasabaran pasién kana perlakuan dialisis

◆ Rupa-rupa formula pikeun nyumponan kabutuhan dialisis personalisasi klinis

Spesifikasi bubuk hemodialisis sareng modélna:
SXG-FA sareng SXG-FB


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami