produk

Aparat parfum larutan kardégmatika tiis pikeun dipaké tunggal

pedaran pondok:

Rangkaian produk ieu dianggo pikeun nyéépkeun getih, perfusi larutan kardusgg tiis sareng getih oksigén nalika operasi jantung dina visi langsung.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

Éta diwangun ku alat termostatik, bagian panyimpenan cair sareng pipa pompa kalayan kapasitas prefilling maksimal 1000ml.

Produk ieu cocog pikeun modél anu béda, tiasa dianggo dina sababaraha cara babandingan perfusi.

Éta ngagaduhan ciri panggunaan fléksibel, kinerja suhu variabel stabil, kirang cairan perfusi residual, inlet alit sareng tekanan outlet.

Alat infus cairan pelindung miokardial

Jantung mangrupikeun organ anu paling aktif tina gerakan mékanis awak manusa, kalayan beban beurat sareng konsumsi oksigén ageung, anu nyayogikeun kakuatan pikeun sirkulasi getih sistemik sareng teu tiasa dieureunkeun sakedap.

Alatna tiasa dianggo pikeun néwak kardiopulmonér sareng ningkatna iskémia miokardial sareng hipoksia nalika sirkulasi ékstrakorporeal getih didirikeun dina operasi jantung kabuka.

Spésifikasi sareng modél:

Barang No / Parameter 70110 70210 70310
Panyimpenan getih maksimum 1000 ml 200ml 200ml
Neundeun cai és 1800 ml ≥ 2000 ml ≥ 2000 ml
Diaméter kaluaran 1/4 (ϕ 6.4) 1/8 (ϕ 3.2) 1/8 (ϕ 3.2)
Dosis diaméterna ϕ 26, 6% konektor batin luer / /
Diaméter ukur suhu ϕ 7 / /
És nambihan diaméterna 115 mm ≥ 250 mm ≥ 250 mm

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd mangrupikeun perusahaan profesional tina panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan. Produk seri bedah Cardiothoracic kalebet (Getih Microembolus Darah, Wadah Darah & Saringan, Api Kardus Olgi Solusi Perfusi Aparat, Pakai Extracorporeal Circulasi Kit Tubing). Produk séri anu dijual di panjuru dunya di seueur rumah sakit, dianggo sakitar langkung ti 300 rumah sakit sareng klinik. Kualitas produk kami diantara anu pangsaéna dina industri médis, sareng kami gaduh reputasi anu saé diantara palanggan.
Perusahaan urang ngagaduhan palayan téknis anu kuat sareng alat tés anu canggih. Pabrik urang mangrupikeun pepelakan anu idéal pikeun ngahasilkeun produk séri bedah kérothoracik di daratan china.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami