Jalur Pangwangunan

Ubar anu diakar [1997- 2005]

Numutkeun kana standar ISO9000 sareng ISO13485, ngadegkeun perusahaan kalayan titik awal anu tinggi sareng spésifikasi anu luhur.

Dina industri anu sami di Cina, kami parantos ngalangkungan sistem manajemen kualitas sareng sertifikasi CE tina TUV di Jerman.

Éta anu munggaran di propinsi ngalirkeun sertifikasi CMD alat médis domestik sareng kéngingkeun 8 sertipikat pendaptaran produk.

Dileler Propinsi Jiangxi maju swasta.

Jarum suntik nyalira aman sareng saterasna kéngingkeun ijin pamasaran fda510 (k) AS.

Sedna Freebie

Ubar anu diakar [2006- 2010]

Resmi netep di Nanchang Xiaolan nasional sareng Zona Pangembangan Téknologi.

Produk séri Yixin "diaku salaku produk mérek terkenal Jiangxi.

Proyék téknis perusahaan dipilih kana proyék Program Obor nasional.

Éta parantos diaku salaku perusahaan teknologi tinggi nasional, sareng produk énggalna parantos dipilih kana produk énggal utama nasional.

Mérek "Yixin" diaku salaku mérek terkenal di Cina.

Sedna Freebie

Ubar anu diakar [2011- 2015]

Restrukturisasi anu suksés, pendirian resmi perusahaan saham-gabungan.

Dileler angkatan munggaran perusahaan inovatif di Propinsi Jiangxi.

Éta diidentifikasi minangka angkatan munggaran perusahaan inovatif di Propinsi Jiangxi. Cabang partai médis Sanxin ditingkatkeun kana cabang Partéi umum.

Éta parantos dilélér salaku perusahaan terkenal ékspor konci di Propinsi Jiangxi.

Perusahaan nyetél workstation akademi. Bursa Saham Shenzhen parantos didaptarkeun dina permata éta.

Sedna Freebie

Ubar anu diakar [2016- 2020]

Éta parantos dilélér salaku perusahaan démo pilot manufaktur calakan di Propinsi Jiangxi.

Upacara pelantikan Sanxin, Yunnan.

Sichuan Weisheng didirikeun di zona pangwangunan ékonomi Meishan. Dina 2018, éta ngahontal kerjasama strategis sareng Chengdu Weisheng, sadar kana kamekaran maju tina ranté industri tina bahan dialisis dugi ka alat-alat dialisis.

Bareng sareng Ningbo Ferrar, kami lebet kana bidang operasi kardiothoracic, sareng ngadamel léngkah konci dina tata letak industri médis sareng kaséhatan anu beragam. Upacara pelantikan xinpinxi di Propinsi Heilongjiang.

Dasar produksi produk séri dialisis Sichuan Weisheng mimiti ngagolkeun yayasan.

Sedna Freebie