produk

  • Syringe for fixed dose immunization

    Jarum suntik pikeun imunisasi dosis tetep

    Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.

    Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.

    Fitur panggedéna nyaéta Fixed Dose

  • Auto-disable syringe

    Pareuman otomatis jarum suntik

    Fungsi ngarusak diri bakal otomatis dimimitian saatos suntikan, sacara efektif nyegah panggunaan sékundér.
    Desain struktur khusus ngamungkinkeun konektor kerucut pikeun ngajalankeun jarum jarum injektor pikeun lengkep mundur kana sarung, sacara efektif nyegah résiko jarum jarum pikeun staf médis.

  • Retractable auto-disable syringe

    Jarum suntik ditumpurkeun otomatis

    Retractable Auto-Nonaktipkeun Syringe fitur panggedéna nyaéta jarum suntik sapinuhna ditarik deui kana sarung pikeun nyegah résiko jarum iteuk. Desain struktur khusus ngamungkinkeun konektor kerucut pikeun ngajalankeun majelis jarum suntik pikeun lengkep mundur kana sarung, sacara efektif nyegah résiko jarum jarum pikeun staf médis.

    Fitur:
    1. Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis pinuh.
    2. Stopper karét didamel tina karét alam, sareng batang inti na didamel tina bahan kaamanan PP.
    3. spésifikasi lengkep tiasa minuhan sadaya kabutuhan injeksi klinis.
    4. Nyayogikeun bungkus kertas-plastik lemes, bahan ramah lingkungan, gampang dibongkar.

  • Accessories tubing for HDF

    Asesoris pipa pikeun HDF

    Produk ieu dipaké dina prosés pemurnian getih klinis salaku pipa pikeun hemodiafiltration sareng hemofiltration treatment sareng pangiriman cairan ngagantian.

    Ieu dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration. Fungsina pikeun ngangkut cairan ngagantian anu dianggo pikeun pangubaran

    Struktur saderhana

    Jinis-jinis béda Asesoris pipah pikeun HDF cocog pikeun mesin dialisis anu sanés.

    Tiasa nambihan ubar-ubaran sareng kagunaan sanés

    Hal ieu utamina diwangun ku pipa, T-gabungan sareng pipa pipah, sareng dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration.

  • Hemodialysis concentrates

    Konséntrasi hemodialisis

    SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA sareng SXS-YB
    Paket pasién tunggal, paket sabar tunggal (paket rupa),
    Pakét dua-sabar, bungkus dua-sabar (bungkus rupa)

  • Disposable extracorporeal circulation tubing kit for artificial heart-lung machinec

    Pakét sirkulasi extracorporeal piping kit pikeun mesin jantung-paru buatan

    Produk ieu diwangun tina tabung pompa, tabung suplai getih aorta, tabung sedot jantung kénca, tabung sedot jantung katuhu, tabung balik, tabung cadang, konektor lempeng sareng konektor tilu arah, sareng cocog pikeun nyambungkeun mesin jantung-paru buatan pikeun sagala rupa alat pikeun ngabentuk sirkuit sistem getih artérivenus nalika sirkulasi getih ékstrakorporal pikeun operasi jantung.

  • Blood microembolus filter for single use

    Saringan mikroembolus getih pikeun dipaké tunggal

    Produk ieu dipaké dina operasi jantung dina visi langsung pikeun nyaring sababaraha mikroembolisme, jaringan manusa, gumpalan getih, mikroba sareng partikel padet sanés dina sirkulasi ékstrakorporal getih. Éta tiasa nyegah embolisme mikrovaskular pasién sareng ngajagi mikrocirculasi getih manusa.

  • Blood container & filter for single use

    Wadah getih & saringan pikeun dipaké tunggal

    Produk ieu dianggo pikeun operasi sirkulasi getih ékstrakorporal sareng ngagaduhan fungsi panyimpenan getih, panyaring sareng panyabutan gelembung; wadah & saringan getih anu ditutup dianggo pikeun pamulihan getih pasien nyalira nalika operasi, anu sacara efektif ngirangan limbah sumber getih bari nyingkahan kasempetan inféksi silang getih, supados pasién tiasa kéngingkeun getih autologis anu langkung dipercaya sareng séhat .

  • Extension tube (with three-way valve)

    Tabung penyuluhan (kalayan klep tilu arah)

    Hal ieu utamakeun dianggo pikeun manjangan tabung anu diperyogikeun, nyebarkeun seueur jinis medine dina waktos anu sami sareng infus gancang. Éta diwangun ku klep tilu arah pikeun panggunaan médis, dua arah, dua arah cap, tilu arah, tube clamp, flow regulator, lemes tabung, bagian suntikan, konektor keras, hub jarumnumutkeun palanggan'saratna).

     

  • Heparin cap

    Heparin cap

    Merenah pikeun tusukan sareng dosis, sareng gampang dianggo.

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lempeng

    IV Catheter utamina dianggo dina ngalebetkeun kana sistem pembuluh darah periferal sacara klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi parental, hemat darurat sareng sajabana produk. Kateter IV dina kontak invasif sareng pasién. Éta tiasa disimpen salami 72 jam sareng kontak anu lami.

  • Closed I.V. catheter

    Kateter IV katutup

    Éta ngagaduhan fungsi aliran payun. Saatos infus réngsé, aliran positip bakal dihasilkeun nalika set infusi diputer, janten otomatis nyorong cairan dina kateter IV ka hareup, anu tiasa nyegah getih balik sareng nyegah kateter tina diblokir.