produk

  • Sterile syringe for single use

    Jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal

    Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.
    Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.
    Fitur panggedéna nyaéta Fixed Dose

  • Hypodermic needle

    Jarum hypodermic

    Jarum suntikan hypodermic disposable diwangun ku wadah jarum, tabung jarum sareng leungeun baju pelindung. Bahan anu dianggo nyumponan sarat médis sareng disterilisasi ku étiléida oksida. Produk ieu aséptik sareng bébas pyrogen. cocog pikeun intradermal, subkutan, otot, suntikan véna, atanapi ékstraksi ubar cair kanggo dianggo.

    Spésifikasi modél: Ti 0.45mm dugi ka 1.2 mm

  • Pneumatic needleless syringe

    Jarum suntik jarum pneumatik

     

    Dosis suntikan disaluyukeun ku benang presisi, sareng kasalahan dosis langkung saé tibatan jarum suntik anu teras-terasan.

  • Needleless injection system

    Sistem suntikan anu henteu kedah dianggo

    ◆ Suntikan henteu nyeri pikeun meredih tekanan psikologi pasien;
    ◆ Téknologi difusi subkutan pikeun ningkatkeun tingkat nyerep ubar;
    ◆ Suntik tanpa jarum pikeun nyingkahan cilaka iteuk jarum staf médis;
    ◆ Ngajaga lingkungan sareng ngarengsekeun masalah daur ulang limbah médis alat suntik tradisional.

  • Dispenser syringe

    Jarum suntik dispenser

    Jarum suntik anu ngaleyurkeun ubar tiasa dianggo seueur produk di bumi sareng luar negeri. Dina padamelan klinis anu saéstuna, staf médis kedah ngagunakeun sababaraha jarum suntik ageung sareng jarum suntik ageung pikeun ngaluarkeun cairan farmasi. Pelarut aseptik anu tiasa dianggo anu dihasilkeun ku perusahaan kami jarum suntik Médis parantos seueur dianggo sacara klinis, sareng manpaat sosial sareng ékonomi anu signifikan. Jarum suntik anu ngaleyurkeun ubar diperyogikeun janten teu toksik sareng steril, janten dihasilkeun sareng dibungkus dina bengkel tingkat 100.000. Produkna diwangun ku jarum suntik, jarum suntikan anu ngaleyurkeun ubar, sareng tutup pelindung. Jaket jarum suntik sareng rod inti didamel tina polipropilén, sareng piston didamel tina karét alam. Produk ieu cocog pikeun ngompa sareng nyuntik ubar cair nalika ngaleyurkeun ubar. Henteu cocog pikeun suntikan intradermal manusa, subkutan sareng intramuskular.

  • Insulin syringe

    Jarum suntik Insulin

    Jarum suntik insulin dibagi kana kapasitas nominal ku kapasitas nominal: 0,5mL, 1mL. Jarum suntik pikeun jarum suntik insulin sayogi dina 30G, 29G.

    Jarum suntik insulin didasarkeun kana prinsip kinétik, nganggo pas gangguan tina inti inti sareng panangan luar (kalayan piston), ku cara nyeuseup sareng / atanapi ngadorong kakuatan dihasilkeun ku tindakan manual, pikeun aspirasi klinis pangobatan cair sareng / atanapi suntikan ubar cair, utamina Kanggo suntikan klinis (sabar subcutaneus, intravena, suntikan intramuskular), kaséhatan sareng pencegahan epidemi, vaksinasi, jst.

    Jarum suntik insulin mangrupikeun produk anu steril anu dimaksadkeun pikeun panggunaan hungkul sareng steril salami lima taun. Jarum suntik sareng pasién kontak invasif, sareng waktos panggunaanna aya dina 60 menit, nyaéta kontak samentawis.

  • Syringe for fixed dose immunization

    Jarum suntik pikeun imunisasi dosis tetep

    Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.

    Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.

    Fitur panggedéna nyaéta Fixed Dose

  • Auto-disable syringe

    Pareuman otomatis jarum suntik

    Fungsi ngarusak diri bakal otomatis dimimitian saatos suntikan, sacara efektif nyegah panggunaan sékundér.
    Desain struktur khusus ngamungkinkeun konektor kerucut pikeun ngajalankeun jarum jarum injektor pikeun lengkep mundur kana sarung, sacara efektif nyegah résiko jarum jarum pikeun staf médis.

  • Retractable auto-disable syringe

    Jarum suntik ditumpurkeun otomatis

    Retractable Auto-Nonaktipkeun Syringe fitur panggedéna nyaéta jarum suntik sapinuhna ditarik deui kana sarung pikeun nyegah résiko jarum iteuk. Desain struktur khusus ngamungkinkeun konektor kerucut pikeun ngajalankeun majelis jarum suntik pikeun lengkep mundur kana sarung, sacara efektif nyegah résiko jarum jarum pikeun staf médis.

    Fitur:
    1. Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis pinuh.
    2. Stopper karét didamel tina karét alam, sareng batang inti na didamel tina bahan kaamanan PP.
    3. spésifikasi lengkep tiasa minuhan sadaya kabutuhan injeksi klinis.
    4. Nyayogikeun bungkus kertas-plastik lemes, bahan ramah lingkungan, gampang dibongkar.