produk

  • Safety type positive pressure I.V. catheter

    Tipe kaamanan tekanan positif IV kateter

    Panyambung tekanan positip anu teu kedah gaduh fungsi aliran payun tibatan tabung panyegelan tekanan positif manual, sacara efektif nyegah aliran getih, ngirangan sumbatan kateter sareng nyegah komplikasi infusi sapertos phlebitis.

  • Central venous catheter pack

    Pakét kateter urat pusat

    TUNGGAL LUMEN : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
    GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) sareng 12RF (12Ga.12Ga) ……
    TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lempeng

    IV Catheter utamina dianggo dina ngalebetkeun kana sistem pembuluh darah periferal sacara klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi parental, hemat darurat sareng sajabana produk. Kateter IV dina kontak invasif sareng pasién. Éta tiasa disimpen salami 72 jam sareng kontak anu lami.

  • Positive pressure I.V. catheter

    Tekanan positip IV kateter

    Éta ngagaduhan fungsi aliran payun. Saatos infus réngsé, aliran positip bakal dihasilkeun nalika set infusi diputer, janten otomatis nyorong cairan dina kateter IV ka hareup, anu tiasa nyegah getih balik sareng nyegah kateter tina diblokir.

  • Closed I.V. catheter

    Kateter IV katutup

    Éta ngagaduhan fungsi aliran payun. Saatos infus réngsé, aliran positip bakal dihasilkeun nalika set infusi diputer, janten otomatis nyorong cairan dina kateter IV ka hareup, anu tiasa nyegah getih balik sareng nyegah kateter tina diblokir.

  • Y type I.V. catheter

    Y tipe IV kateter

    Modél: Type Y-01, Type Y-03
    Spésifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G sareng 26G

  • Central venous catheter pack (for dialysis)

    Pakét kateter urat pusat (kanggo dialisis)

    Model sareng spésifikasi:
    Jenis umum, jinis kaamanan, jangjang tetep, jangjang anu tiasa dipindahkeun