BANNER1-3
BANNER3-3
BANNER22

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd., kode saham: 300453, didirikeun taun 1997. Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina alat médis R&D, pabrik, penjualan sareng jasa. Saatos langkung ti 20 taun akumulasi, perusahaan ngagaduhan sudut pandang global, caket nuturkeun stratégi pangwangunan nasional, caket nuturkeun kabutuhan klinis, ngandelkeun sistem manajemen kualitas anu saé sareng R&D anu dewasa sareng kaunggulan manufaktur ……

tingali langkung