produk

Hemodialyzer serat kerung (fluks low)

pedaran pondok:

Dina hemodialisis, dialyzer bertindak salaku ginjal buatan sareng ngagentos fungsi penting tina organ alami.
Getih ngalir dugi ka 20.000 serat anu alus pisan, katelah kapilér, dikelompokkeun dina tabung plastik panjangna sakitar 30 séntiméter.
Kapilér didamel tina Polysulfone (PS) atanapi Polyethersulfone (PES), palastik khusus kalayan nyaring anu luar biasa sareng ciri kasaluyuan hemo.
Pori-pori dina kapilér nyaring racun metabolis sareng kaleuleuwihan cai tina getih sareng siram kaluar tina awak ku cairan dialisis.
Sél getih sareng protéin vital tetep dina getih. Dialyzers dianggo ngan ukur sakali di seuseueurna nagara industri.
Aplikasi klinis hemodialyzer serat kerung anu tiasa dianggo tiasa dibagi kana dua séri: Flux Tinggi sareng Flux Rendah.


Detil Produk

Tanda Produk

低通

Fitur utama:

◆ Bahan kualitas luhur
Dialyzer kami nganggo polyethersulfone kualitas luhur (PES), mémbran dialisis anu didamel di Jérman.
Permukaan jero anu lemes sareng ci tina mémbran dialisis caket kana pembuluh darah alami, ngagaduhan biokompatibilitas sareng fungsi antikoagulan anu langkung unggul. Samentawis waktos éta, téknologi cross-linking PVP dianggo pikeun ngirangan pembubaran PVP.
Cangkang biru (sisi urat) sareng cangkang beureum (sisi artéri) didamel tina bahan PC tahan radiasi Bayer sareng ogé perekat PU buatan Jerman

◆ Kamampuh ingetan endotoxin anu kuat
Struktur mémbran asimétri dina sisi getih sareng sisi dialysat sacara épéktip nyegah endotoxins tina lebet kana awak manusa.

◆ dispersi efisien tinggi
Téknologi mémbran mémbran mémbran médium PET, téknologi patén pangalihan dialysate, sacara signifikan ningkatkeun épisiensi difusi tina racun molekul alit sareng sedeng

◆ tingkat luhur otomatisasi garis produksi, ngirangan kasalahan operasi manusa
Detéksi prosés sadayana kalayan 100% deteksi kabocoran getih sareng deteksi plugging

◆ Sababaraha model pikeun pilihan
Rupa-rupa modél hemodialyzer tiasa nyumponan kabutuhan pangobatan anu béda-béda pasién, ningkatkeun kisaran modél produk, sareng nyayogikeun lembaga-lembaga klinis kalayan solusi pangobatan dialisis anu langkung sistematis sareng komprehensif.

Spesifikasi séri fluks rendah sareng modél:
SM120L, SM130L, SM140L, SM150L, ​​SM160L, SM170L, SM180L, SM190L, SM200L


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami