produk

  • Precise filter light resistant infusion set

    Lampu infus tahan cahaya saringan tepat

    Produk ieu utamina dianggo dina infus klinis ubar anu rawan dégradasi fotokimia sareng ubar anti tumor. Éta cocog pikeun infus klinis tina suntikan paclitaxel, suntikan cisplatin, suntikan aminophylline sareng suntikan natrium nitroprusside.

  • Light resistant infusion set

    Lampu infus tahan cahaya

    Produk ieu utamina dianggo dina infus klinis ubar anu rawan dégradasi fotokimia sareng ubar anti tumor. Éta cocog pikeun infus klinis tina suntikan paclitaxel, suntikan cisplatin, suntikan aminophylline sareng suntikan natrium nitroprusside.

  • Infusion set for single use (DEHP free)

    Infusion disetél pikeun dianggo tunggal (gratis DEHP)

    "Bahan GRATIS DEHP"
    Sét infusi bébas DEHP digunakeun ku sababaraha jalma anu langkung lega sareng lengkep tiasa ngagentoskeun set infus tradisional. Barudak anyar, murangkalih, nonoman, ibu hamil, awéwé lactating, penderita manula sareng lemah sareng penderita anu peryogi infus jangka panjang tiasa ngagunakeunana aman.

  • Precise filter infusion set

    Set infusion saringan tepat

    Kontaminasi partikel anu diabaikan dina infus tiasa dicegah.
    Panilitian klinis parantos ngabuktoskeun yén bagian ageung tina cilaka klinis anu disababkeun ku set infus disababkeun ku partikel anu teu leyur. Dina prosés klinis, seueur partikel anu langkung alit ti 15 μm anu sering dihasilkeun, anu teu katingali ku mata taranjang sareng gampang dipaliré ku jalma.

  • TPE precise filter infusion set

    TPE sét infusion saringan tepat

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set (DEHP free)

    Otomatis ngeureunkeun saringan infus saringan infus sét (DEHP gratis)

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set

    Otomatis ngeureunkeun cairan saringan infus saringan anu pas

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Hypodermic needle

    Jarum hypodermic

    Jarum suntikan hypodermic disposable diwangun ku wadah jarum, tabung jarum sareng leungeun baju pelindung. Bahan anu dianggo nyumponan sarat médis sareng disterilisasi ku étiléida oksida. Produk ieu aséptik sareng bébas pyrogen. cocog pikeun intradermal, subkutan, otot, suntikan véna, atanapi ékstraksi ubar cair kanggo dianggo.

    Spésifikasi modél: Ti 0.45mm dugi ka 1.2 mm

  • Pneumatic needleless syringe

    Jarum suntik jarum pneumatik

     

    Dosis suntikan disaluyukeun ku benang presisi, sareng kasalahan dosis langkung saé tibatan jarum suntik anu teras-terasan.

  • Needleless injection system

    Sistem suntikan anu henteu kedah dianggo

    ◆ Suntikan henteu nyeri pikeun meredih tekanan psikologi pasien;
    ◆ Téknologi difusi subkutan pikeun ningkatkeun tingkat nyerep ubar;
    ◆ Suntik tanpa jarum pikeun nyingkahan cilaka iteuk jarum staf médis;
    ◆ Ngajaga lingkungan sareng ngarengsekeun masalah daur ulang limbah médis alat suntik tradisional.

  • Dispenser syringe

    Jarum suntik dispenser

    Jarum suntik anu ngaleyurkeun ubar tiasa dianggo seueur produk di bumi sareng luar negeri. Dina padamelan klinis anu saéstuna, staf médis kedah ngagunakeun sababaraha jarum suntik ageung sareng jarum suntik ageung pikeun ngaluarkeun cairan farmasi. Pelarut aseptik anu tiasa dianggo anu dihasilkeun ku perusahaan kami jarum suntik Médis parantos seueur dianggo sacara klinis, sareng manpaat sosial sareng ékonomi anu signifikan. Jarum suntik anu ngaleyurkeun ubar diperyogikeun janten teu toksik sareng steril, janten dihasilkeun sareng dibungkus dina bengkel tingkat 100.000. Produkna diwangun ku jarum suntik, jarum suntikan anu ngaleyurkeun ubar, sareng tutup pelindung. Jaket jarum suntik sareng rod inti didamel tina polipropilén, sareng piston didamel tina karét alam. Produk ieu cocog pikeun ngompa sareng nyuntik ubar cair nalika ngaleyurkeun ubar. Henteu cocog pikeun suntikan intradermal manusa, subkutan sareng intramuskular.

  • Insulin syringe

    Jarum suntik Insulin

    Jarum suntik insulin dibagi kana kapasitas nominal ku kapasitas nominal: 0,5mL, 1mL. Jarum suntik pikeun jarum suntik insulin sayogi dina 30G, 29G.

    Jarum suntik insulin didasarkeun kana prinsip kinétik, nganggo pas gangguan tina inti inti sareng panangan luar (kalayan piston), ku cara nyeuseup sareng / atanapi ngadorong kakuatan dihasilkeun ku tindakan manual, pikeun aspirasi klinis pangobatan cair sareng / atanapi suntikan ubar cair, utamina Kanggo suntikan klinis (sabar subcutaneus, intravena, suntikan intramuskular), kaséhatan sareng pencegahan epidemi, vaksinasi, jst.

    Jarum suntik insulin mangrupikeun produk anu steril anu dimaksadkeun pikeun panggunaan hungkul sareng steril salami lima taun. Jarum suntik sareng pasién kontak invasif, sareng waktos panggunaanna aya dina 60 menit, nyaéta kontak samentawis.