produk

IV infus kateter set

pedaran pondok:

Perlakuan infus langkung aman sareng langkung raoseun


Detil Produk

Tanda Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus pikeun alat médis R&D, pabrik, penjualan sareng jasa. Saatos langkung ti 20 taun akumulasi, perusahaan ngagaduhan sudut pandang global, caket nuturkeun strategi pangwangunan nasional, caket nuturkeun kabutuhan klinis, ngandelkeun sistem manajemen kualitas anu saé sareng R&D anu asak sareng kaunggulan manufaktur, Sanxin parantos janten kalungguhan industri pikeun ngalirkeun sistem Manajemen kualitas CE sareng CMD.
Fitur:
1. Hindarkeun tusukan teras-terasan, ngajagi saluran getih sareng ngirangan nyeri;
2. Kateter lemes sareng kumalayang dina pembuluh getih pikeun nyingkahan pembuluh getih;
3. Ngurangan extravasation dina prosés infusion;
4. Selang tiasa ngirangan stimulasi sareng karusakan dina témbok pembuluh darah;
5. Henteu kedah ngawatesan kagiatan nalika infus, anu ngajantenkeun orok langkung raoseun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami