produk

Pakét kateter urat pusat

pedaran pondok:

TUNGGAL LUMEN : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) sareng 12RF (12Ga.12Ga) ……
TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)


Detil Produk

Tanda Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus pikeun alat médis R&D, pabrik, penjualan sareng jasa. Saatos langkung ti 20 taun akumulasi, perusahaan ngagaduhan sudut pandang global, caket nuturkeun strategi pangwangunan nasional, caket nuturkeun kabutuhan klinis, ngandelkeun sistem manajemen kualitas anu saé sareng R&D anu asak sareng kaunggulan manufaktur, Sanxin parantos janten kalungguhan industri pikeun ngalirkeun sistem Manajemen kualitas CE sareng CMD.
◆ kateter didamel tina bahan pu X-ray opak kualitas luhur, anu ngagaduhan biokompatibilitas anu saé.
◆ Beungeut ujung kateter super lemes pikeun ngirangan caket trombosit sareng ngirangan kasempetan trombosis.
◆ Kawat panungtun sareng pigura dorongan aya dina desain manusiawi pikeun ningkatkeun kasalametan sareng gampang dianggo kawat panungtun kana pembuluh darah.
Model sareng spésifikasi:
TUNGGAL LUMEN : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) sareng 12RF (12Ga.12Ga) ......
TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami