produk

Sirkuit getih hemodialisis stilil pikeun dipaké tunggal

pedaran pondok:

Sirkuit Hemodialisis Stilil pikeun Pamakéan Tunggal aya hubungan langsung sareng getih pasién sareng dianggo dina waktos anu singget lima jam. Produk ieu dianggo sacara klinis, kalayan dialyzer sareng dialyzer, sareng fungsina salaku saluran getih dina panguburan hemodialisis. Garis getih artéri nyandak getih pasien kaluar tina awak, sareng sirkuit véna nyandak getih "dirawat" deui ka pasién.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

◆ Bahan kaamanan (DEHP gratis)
Tabung didamel tina bahan PVC sareng gratis DEHP, mastikeun kasalametan dialisis pasien.

◆ Tembok jero tube lemes
Karuksakan sél getih sareng generasi gelembung hawa diréduksi.

◆ Bahan baku kelas médis kualitas luhur
Bahan anu saé, indikator téknis stabil sareng biocompatibility anu saé.

◆ adaptasi alus teuing
Éta tiasa dianggo ku modél sababaraha pabrik, sareng sirkuit getih / garis getih tiasa disaluyukeun, sareng asesoris sapertos kantong solokan sareng set infus tiasa dipilih.

◆ Desain dipaténkeun
Klip pipa: Desain ergonomis anu dioptimalkeun kanggo kinerja operasi anu gampang sareng dipercaya.
Pot Venous: Rongga jero unik tina véna véna ngirangan pembentukan gelembung hawa sareng pembekuan getih.
Suntikkeun jangjang pelindung: ku port sampling tilu arah pikeun ngirangan résiko ditusuk ku jarum nalika disampel atanapi disuntik, supados ngajaga dokter sareng perawat.

Spésifikasi sareng modél Sirkuit Darah Hemodialisis:
20ml 、 20mlA 、 25ml 、 25mlA 、 30ml 、 30mlA 、 50ml 、 50mlA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami