produk

  • KN95 respirator

    Réspirator KN95

    Éta ilahar dianggo di rawat médis, laboratorium, kamar operasi sareng lingkungan médis anu nuntut, kalayan faktor kaamanan anu cukup luhur sareng tahan kuat baktéri sareng virus.

    Fitur topéng raray KN95 Respirator:

    1. Desain cangkang irung, digabungkeun sareng bentuk alami raray

    2. Desain cup cangkir ringan

    3. Gelombang Ceuli elastis tanpa tekanan kana Ceuli

  • Medical face mask for single use (small size)

    Masker pameunteu médis kanggo panggunaan tunggal (ukuran alit)

    Topeng pameunteu médis anu tiasa dianggo tina dua lapisan lawon anu henteu dianyam kalayan nganggo anu napas, cocog pikeun dianggo sapopoé.

    Fitur masker wajah médis anu tiasa dianggo:

    1. Résistansi napas anu handap, nyaring hawa anu épisién
    2. Melu ngawangun rohangan napas tilu diménsi 360 derajat
    3. Desain khusus pikeun Budak
  • Medical face mask for single use

    Masker pameunteu médis pikeun dipaké tunggal

    Topeng pameunteu médis anu tiasa dianggo tina dua lapisan lawon anu henteu dianyam kalayan nganggo anu napas, cocog pikeun dianggo sapopoé.

    Fitur masker wajah médis anu tiasa dianggo:

    Résistansi napas anu handap, nyaring hawa anu épisién
    Melu ngawangun rohangan napas tilu diménsi 360 derajat
    Desain khusus pikeun Dewasa

  • Medical surgical mask for single use

    Topéng bedah médis pikeun dipaké tunggal

    Topeng bedah médis tiasa ngahalangan partikel langkung ageung tibatan 4 mikron diaméterna. Hasil tés di Laboratorium Panutupan Topéng dina setting rumah sakit nunjukkeun yén tingkat transmisi topéng bedah 18,3% pikeun partikel langkung alit ti 0,3 mikron numutkeun standar médis umum.

    Fitur topéng bedah médis:

    Panyalindungan 3ply
    Lapisan lawon dilebur mikrofiltrasi: nolak baktéri debu sari tina hawa partikel kimia haseup sareng halimun
    Lapisan kulit anu henteu dianyam: nyerep Uap
    Lapisan lawon non-anyaman lemes: résistansi cai permukaan unik

  • Alcohol pad

    Pad alkohol

    Pad alkohol mangrupikeun produk praktis, komposisi na ngandung 70% -75% isopropil alkohol, kalayan pangaruh sterilisasi.

  • 84 disinfectant

    84 disinféktan

    84 disinféktan ku spéktrum lega tina sterilisasi, inactivation tina peran virus

  • Atomizer

    Atomizer

    Ieu mangrupikeun atomizer mini rumah tangga kalayan ukuran kompak sareng beurat enteng.

    1. Pikeun manula atanapi murangkalih anu kurang imunitas sareng rentan panyakit pernapasan anu disababkeun ku polusi udara
    2. Entong kedah ka rumah sakit, anggo langsung di bumi.
    3. Merenah pikeun dilaksanakeun, tiasa dianggo iraha waé