produk

  • Hollow fiber hemodialyzer (high flux)

    Hemodialyzer serat kerung (fluks tinggi)

    Dina hemodialisis, dialyzer bertindak salaku ginjal buatan sareng ngagentos fungsi penting tina organ alami.
    Getih ngalir dugi ka 20.000 serat anu alus pisan, katelah kapilér, dikelompokkeun dina tabung plastik panjangna sakitar 30 séntiméter.
    Kapilér didamel tina Polysulfone (PS) atanapi Polyethersulfone (PES), palastik khusus kalayan nyaring anu luar biasa sareng ciri kasaluyuan hemo.
    Pori-pori dina kapilér nyaring racun metabolis sareng kaleuleuwihan cai tina getih sareng siram kaluar tina awak ku cairan dialisis.
    Sél getih sareng protéin vital tetep dina getih. Dialyzers dianggo ngan ukur sakali di seuseueurna nagara industri.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kerung anu tiasa dianggo tiasa dibagi kana dua séri: Flux Tinggi sareng Flux Rendah.

  • Hollow fiber hemodialyzer (low flux)

    Hemodialyzer serat kerung (fluks low)

    Dina hemodialisis, dialyzer bertindak salaku ginjal buatan sareng ngagentos fungsi penting tina organ alami.
    Getih ngalir dugi ka 20.000 serat anu alus pisan, katelah kapilér, dikelompokkeun dina tabung plastik panjangna sakitar 30 séntiméter.
    Kapilér didamel tina Polysulfone (PS) atanapi Polyethersulfone (PES), palastik khusus kalayan nyaring anu luar biasa sareng ciri kasaluyuan hemo.
    Pori-pori dina kapilér nyaring racun metabolis sareng kaleuleuwihan cai tina getih sareng siram kaluar tina awak ku cairan dialisis.
    Sél getih sareng protéin vital tetep dina getih. Dialyzers dianggo ngan ukur sakali di seuseueurna nagara industri.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kerung anu tiasa dianggo tiasa dibagi kana dua séri: Flux Tinggi sareng Flux Rendah.

  • Dialysate filter

    Saringan Dialysate

    Saringan ultrapure dialysate digunakeun pikeun tapis baktéri sareng pirogen
    Dipaké babarengan sareng alat hémodialisis anu dihasilkeun ku Fresenius
    Prinsip kerja nyaéta ngadukung mémbran serat kerung pikeun ngolah dialysate
    Alat hemodialisis sareng nyiapkeun dialysate nyumponan sarat.
    Dialysate kedah diganti saatos 12 minggu atanapi 100 pangobatan.

  • Sterile hemodialysis blood circuits for single use

    Sirkuit getih hemodialisis stilil pikeun dipaké tunggal

    Sirkuit Hemodialisis Stilil pikeun Pamakéan Tunggal aya hubungan langsung sareng getih pasién sareng dianggo dina waktos anu singget lima jam. Produk ieu dianggo sacara klinis, kalayan dialyzer sareng dialyzer, sareng fungsina salaku saluran getih dina panguburan hemodialisis. Garis getih artéri nyandak getih pasien kaluar tina awak, sareng sirkuit véna nyandak getih "dirawat" deui ka pasién.

  • Hemodialysis powder

    Bubuk hemodialisis

    Kasucian luhur, henteu kondensasi.
    Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

  • Sterile syringe for single use

    Jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal

    Jarum suntik steril parantos dianggo di lembaga médis di bumi sareng di mancanagara mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo dina suntikan subkutan, intravena sareng intramuskular pikeun pasién klinis.
    Kami mimiti nalungtik sareng ngembangkeun jarum suntik steril pikeun dipaké tunggal dina taun 1999 sareng lulus sertifikasi CE pikeun kahiji kalina dina Oktober 1999. Produk disegel dina paket lapisan tunggal sareng disterilisasi ku étiléida oksida sateuacan dikirimkeun ka luar pabrik. Éta pikeun panggunaan tunggal sareng sterilisasi sah pikeun tilu nepi ka lima taun.
    Fitur panggedéna nyaéta Fixed Dose

  • Safety type positive pressure I.V. catheter

    Tipe kaamanan tekanan positif IV kateter

    Panyambung tekanan positip anu teu kedah gaduh fungsi aliran payun tibatan tabung panyegelan tekanan positif manual, sacara efektif nyegah aliran getih, ngirangan sumbatan kateter sareng nyegah komplikasi infusi sapertos phlebitis.

  • Cold cardioplegic solution perfusion apparatus for single use

    Aparat parfum larutan kardégmatika tiis pikeun dipaké tunggal

    Rangkaian produk ieu dianggo pikeun nyéépkeun getih, perfusi larutan kardusgg tiis sareng getih oksigén nalika operasi jantung dina visi langsung.

  • KN95 respirator

    Réspirator KN95

    Éta ilahar dianggo di rawat médis, laboratorium, kamar operasi sareng lingkungan médis anu nuntut, kalayan faktor kaamanan anu cukup luhur sareng tahan kuat baktéri sareng virus.

    Fitur topéng raray KN95 Respirator:

    1. Desain cangkang irung, digabungkeun sareng bentuk alami raray

    2. Desain cup cangkir ringan

    3. Gelombang Ceuli elastis tanpa tekanan kana Ceuli

  • Central venous catheter pack

    Pakét kateter urat pusat

    TUNGGAL LUMEN : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
    GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) sareng 12RF (12Ga.12Ga) ……
    TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)

  • Transfusion set

    Transfusi disetél

    Set transfusi getih anu tiasa dianggo dianggo dina nganteurkeun getih anu diukur sareng diatur ka pasién. Éta didamel tina kamar netes silindris sareng / tanpa liang curhat anu disayogikeun pikeun nyaring ngalirén beku kana pasién.
    1. Pipa lemes, kalayan élastisitas anu saé, transparansi tinggi, anti-winding.
    2. kamar netes transparan kalayan saringan
    3. Stéril ku gas EO
    4. Wengkuan pikeun dianggo: pikeun nyuntikkeun komponén getih atanapi getih di klinik.
    5. Modél khusus dina pamundut
    6. Laté bébas / DEHP gratis

  • I.V. catheter infusion set

    IV infus kateter set

    Perlakuan infus langkung aman sareng langkung raoseun

12345 Teras> >> Halaman 1/5