produk

Réspirator KN95

pedaran pondok:

Éta ilahar dianggo di rawat médis, laboratorium, kamar operasi sareng lingkungan médis anu nuntut, kalayan faktor kaamanan anu cukup luhur sareng tahan kuat baktéri sareng virus.

Fitur topéng raray KN95 Respirator:

1. Desain cangkang irung, digabungkeun sareng bentuk alami raray

2. Desain cup cangkir ringan

3. Gelombang Ceuli elastis tanpa tekanan kana Ceuli


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakean anu dihaja:

Produk ieu dimaksudkeun pikeun dianggo ku tanaga médis nalika nyerang

Struktur sareng komposisi:

Éta diwangun ku klip irung, topéng sareng tali topéng. Operasi topéng pikeun nutupan bulan anu nganggo, irung sareng gado supados langsung mayungan kalebet lapisan jero, lapisan sedeng sareng lapisan luar, anu lapisan jero sareng luar didamel tina lawon anu henteu ditenun sareng lapisan sedeng didamel tina lebur- ditiup lawon; tali topéng tina lawon non-anyaman atanapi band elastis; klip irung didamel tina bahan plastik. ngalawan mikroorganisme patogén, cairan awak sareng partikel, jsb ngalangkungan panghalang fisik.

Ngagunakeun metode:

Candak topéng tina bungkus, sareng anggoana nganggo klip irung ka luhur kalebet lapisan jero, lapisan sedeng sareng lapisan luar, anu lapisan jero sareng luar didamel tina lawon anu henteu ditenun sareng lapisan sedeng didamel tina lawon anu dilebur ; tali topéng tina lawon non-anyaman atanapi band elastis; klip irung didamel tina bahan plastik.

sareng sisi warna poék ka luar. Saluyukeun klip irung ku dua leungeun di sapanjang jambatan irung, sareng lalaunan pencét ka jero ti tengah ka dua sisi.

Perhatosan:

1. Produk steril parantos disterilkeun ku EO sareng disayogikeun steril. 2. Mangga parios bungkus primér sateuacan dianggo. Entong anggo upami paket primér rusak atanapi ngandung objék asing.
3. produkna kedah dianggo gancang-gancang saatos dibungkus.
4. produkna kanggo panggunaan tunggal sareng bakal musnah saatos dianggo.

Kaayaan panyimpenan:

Produkna kedah disimpen dina korosi gas-bébas, berventilasi saé sareng bersih

Mangsa validitas:

Dua taun.

Éta ilahar dianggo di rawat médis, laboratorium, kamar operasi sareng lingkungan médis anu nuntut, kalayan faktor kaamanan anu cukup luhur sareng tahan kuat baktéri sareng virus.

Fitur topéng raray KN95 Respirator:

1. Desain cangkang irung, digabungkeun sareng bentuk alami raray

2. Desain cup cangkir ringan

3. Gelombang Ceuli elastis tanpa tekanan kana Ceuli


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami