produk

  • Transfusion set

    Transfusi disetél

    Set transfusi getih anu tiasa dianggo dianggo dina nganteurkeun getih anu diukur sareng diatur ka pasién. Éta didamel tina kamar netes silindris sareng / tanpa liang curhat anu disayogikeun pikeun nyaring ngalirén beku kana pasién.
    1. Pipa lemes, kalayan élastisitas anu saé, transparansi tinggi, anti-winding.
    2. kamar netes transparan kalayan saringan
    3. Stéril ku gas EO
    4. Wengkuan pikeun dianggo: pikeun nyuntikkeun komponén getih atanapi getih di klinik.
    5. Modél khusus dina pamundut
    6. Laté bébas / DEHP gratis

  • I.V. catheter infusion set

    IV infus kateter set

    Perlakuan infus langkung aman sareng langkung raoseun

  • Precise filter light resistant infusion set

    Lampu infus tahan cahaya saringan tepat

    Produk ieu utamina dianggo dina infus klinis ubar anu rawan dégradasi fotokimia sareng ubar anti tumor. Éta cocog pikeun infus klinis tina suntikan paclitaxel, suntikan cisplatin, suntikan aminophylline sareng suntikan natrium nitroprusside.

  • Light resistant infusion set

    Lampu infus tahan cahaya

    Produk ieu utamina dianggo dina infus klinis ubar anu rawan dégradasi fotokimia sareng ubar anti tumor. Éta cocog pikeun infus klinis tina suntikan paclitaxel, suntikan cisplatin, suntikan aminophylline sareng suntikan natrium nitroprusside.

  • Infusion set for single use (DEHP free)

    Infusion disetél pikeun dianggo tunggal (gratis DEHP)

    "Bahan GRATIS DEHP"
    Sét infusi bébas DEHP digunakeun ku sababaraha jalma anu langkung lega sareng lengkep tiasa ngagentoskeun set infus tradisional. Barudak anyar, murangkalih, nonoman, ibu hamil, awéwé lactating, penderita manula sareng lemah sareng penderita anu peryogi infus jangka panjang tiasa ngagunakeunana aman.

  • Precise filter infusion set

    Set infusion saringan tepat

    Kontaminasi partikel anu diabaikan dina infus tiasa dicegah.
    Panilitian klinis parantos ngabuktoskeun yén bagian ageung tina cilaka klinis anu disababkeun ku set infus disababkeun ku partikel anu teu leyur. Dina prosés klinis, seueur partikel anu langkung alit ti 15 μm anu sering dihasilkeun, anu teu katingali ku mata taranjang sareng gampang dipaliré ku jalma.

  • TPE precise filter infusion set

    TPE sét infusion saringan tepat

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set (DEHP free)

    Otomatis ngeureunkeun saringan infus saringan infus sét (DEHP gratis)

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set

    Otomatis ngeureunkeun cairan saringan infus saringan anu pas

    Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set ngahijikeun cair ngeureunkeun otomatis sareng fungsi filtrasi solusi médis. Cairanna tiasa dieureunkeun sacara stabil sanaos posisi awakna dirobih teuing atanapi infus ngadadak diangkat. Operasi ieu saluyu sareng, bahkan langkung gampang tibatan set infusion biasa. Struktur mémbran otomatis ngeureunkeun cairan infus set langkung kompetitif sareng gaduh prospek pasar anu langkung saé.

  • Extension tube (with three-way valve)

    Tabung penyuluhan (kalayan klep tilu arah)

    Hal ieu utamakeun dianggo pikeun manjangan tabung anu diperyogikeun, nyebarkeun seueur jinis medine dina waktos anu sami sareng infus gancang. Éta diwangun ku klep tilu arah pikeun panggunaan médis, dua arah, dua arah cap, tilu arah, tube clamp, flow regulator, lemes tabung, bagian suntikan, konektor keras, hub jarumnumutkeun palanggan'saratna).

     

  • Heparin cap

    Heparin cap

    Merenah pikeun tusukan sareng dosis, sareng gampang dianggo.