produk

Tipe kaamanan tekanan positif IV kateter

pedaran pondok:

Panyambung tekanan positip anu teu kedah gaduh fungsi aliran payun tibatan tabung panyegelan tekanan positif manual, sacara efektif nyegah aliran getih, ngirangan sumbatan kateter sareng nyegah komplikasi infusi sapertos phlebitis.


Detil Produk

Tanda Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus pikeun alat médis R&D, pabrik, penjualan sareng jasa. Saatos langkung ti 20 taun akumulasi, perusahaan ngagaduhan sudut pandang global, caket nuturkeun strategi pangwangunan nasional, caket nuturkeun kabutuhan klinis, ngandelkeun sistem manajemen kualitas anu saé sareng R&D anu asak sareng kaunggulan manufaktur, Sanxin parantos janten kalungguhan industri pikeun ngalirkeun sistem Manajemen kualitas CE sareng CMD.

◆ Konektor tekanan positip anu teu kedah dianggo ngagaduhan fungsi aliran payun tibatan tabung panyegelan tekanan positif manual, sacara efektif nyegah aliran getih, ngirangan sumbatan kateter sareng nyegah komplikasi infus sapertos phlebitis.

◆ Alat taméng tip jarum anu unik mastikeun yén tabung jarum ditarik kana tutup pelindung saatos tusukan suksés, sacara efektif nyegah staf médis tina teu dihaja ditinju ku jarum sareng ngahindarkeun inféksi silang.

Model sareng spésifikasi:
Spésifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G sareng 26G


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami