Tentang Kami

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd.

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd., kode saham: 300453, didirikeun taun 1997. Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina alat médis R&D, pabrik, penjualan sareng jasa. Saatos langkung ti 20 taun akumulasi, perusahaan ngagaduhan sudut pandang global, caket nuturkeun kamajuan nasional strategi, caket nuturkeun kabutuhan klinis, ngandelkeun sistem manajemen kualitas anu saé sareng R&D dewasa sareng kaunggulan manufaktur, sareng parantos nyandak kalungguhan industri pikeun ngalirkeun sistem Manajemen kualitas CE sareng CMD sareng sertifikasi produk sareng otorisasina pamasaran US FDA (510K). Rajin ngabaru sareng milarian kaunggulan, ayeuna parantos ngembangkeun janten perusahaan anu didaptarkeun di lapangan pemurnian darah dalam negeri pikeun sakabéh solusi ranté industri. Éta ogé anu munggaran sareng hiji-hijina perusahaan anu kadaptar dina industri alat médis di Propinsi Jiangxi.

Salila langkung ti 20 taun, Sanxin Medtec teras-terasan ngaoptimalkeun struktur produkna sareng parantos hasil ngarobih sareng ningkat tina médan infus tradisional, janten salah sahiji ti saeutik perusahaan domestik anu tiasa nyayogikeun solusi pikeun ranté industri panyucian getih. Kami parantos nyayogikeun langkung ti 120 juta kali pikeun jasa dialisis sareng vaksinasi langkung ti 800 juta kali kanggo pusat kendali panyakit. Kami ayeuna gaduh langkung ti 80 sertipikat patén, langkung ti 80 sertipikat pendaptaran produk sareng parantos ilubiung dina nyusun 10 standar nasional sareng industri. Produk kami dijual ka langkung ti 60 nagara sareng daérah. Perusahaan aktip ngajajah pola pangwangunan industri énggal sareng parantos ngadegkeun tata perenah nasional anu dipuseurkeun kana Jiangxi. Produk utami ngaliput genep siri panyucian getih, kateter anu aya dina jero bumi, suntikan, transfusi, operasi kardiothoracic, sareng perlindungan.

juta +
Pasén hemodialisis
juta +
Vaksin CDC
juta +
Sertipikat Patén
juta +
Sértipikat pendaptaran
juta +
Nagara sareng daérah
juta +
Standar nasional / industri

Lokakarya otomatis

Dina sababaraha dekade katukang, SANXIN aktip ngaréspon paménta pasar pikeun produksi pinter. Ngahijikeun sumberdaya internal industri sareng ngagabungkeun téknologi inpormasi pikeun nyiptakeun solusi manajemén bengkel anu cerdas. Sedengkeun ngahontal produksi calakan, éta ogé mawa anjeun kamampuan nyukcruk data produksi sacara real-time, parobihan real-time, sareng genah monitoring real-time, anu laun ngirangan campur manusa, ningkatkeun kualitas produk sareng waktos pangiriman, sareng nyandak manajemén anu langkung merenah.

b6ede7bc

b6ede7bc

b6ede7bc

b6ede7bc