produk

Transfusi disetél

pedaran pondok:

Set transfusi getih anu tiasa dianggo dianggo dina nganteurkeun getih anu diukur sareng diatur ka pasién. Éta didamel tina kamar netes silindris sareng / tanpa liang curhat anu disayogikeun pikeun nyaring ngalirén beku kana pasién.
1. Pipa lemes, kalayan élastisitas anu saé, transparansi tinggi, anti-winding.
2. kamar netes transparan kalayan saringan
3. Stéril ku gas EO
4. Wengkuan pikeun dianggo: pikeun nyuntikkeun komponén getih atanapi getih di klinik.
5. Modél khusus dina pamundut
6. Laté bébas / DEHP gratis


Detil Produk

Tanda Produk

Set transfusi getih anu tiasa dianggo dianggo dina nganteurkeun getih anu diukur sareng diatur ka pasién.
Éta didamel tina kamar netes silindris sareng / tanpa liang curhat anu disayogikeun pikeun nyaring ngalirén beku kana pasién.
1. Pipa lemes, kalayan élastisitas anu saé, transparansi tinggi, anti-winding.
2. kamar netes transparan kalayan saringan
3. Stéril ku gas EO
4. Wengkuan pikeun dianggo: pikeun nyuntikkeun komponén getih atanapi getih di klinik.
5. Modél khusus dina pamundut
6. Laté bébas / DEHP gratis

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami