produk

  • Cold cardioplegic solution perfusion apparatus for single use

    Aparat parfum larutan kardégmatika tiis pikeun dipaké tunggal

    Rangkaian produk ieu dianggo pikeun nyéépkeun getih, perfusi larutan kardusgg tiis sareng getih oksigén nalika operasi jantung dina visi langsung.

  • Disposable extracorporeal circulation tubing kit for artificial heart-lung machinec

    Pakét sirkulasi extracorporeal piping kit pikeun mesin jantung-paru buatan

    Produk ieu diwangun tina tabung pompa, tabung suplai getih aorta, tabung sedot jantung kénca, tabung sedot jantung katuhu, tabung balik, tabung cadang, konektor lempeng sareng konektor tilu arah, sareng cocog pikeun nyambungkeun mesin jantung-paru buatan pikeun sagala rupa alat pikeun ngabentuk sirkuit sistem getih artérivenus nalika sirkulasi getih ékstrakorporal pikeun operasi jantung.

  • Blood microembolus filter for single use

    Saringan mikroembolus getih pikeun dipaké tunggal

    Produk ieu dipaké dina operasi jantung dina visi langsung pikeun nyaring sababaraha mikroembolisme, jaringan manusa, gumpalan getih, mikroba sareng partikel padet sanés dina sirkulasi ékstrakorporal getih. Éta tiasa nyegah embolisme mikrovaskular pasién sareng ngajagi mikrocirculasi getih manusa.

  • Blood container & filter for single use

    Wadah getih & saringan pikeun dipaké tunggal

    Produk ieu dianggo pikeun operasi sirkulasi getih ékstrakorporal sareng ngagaduhan fungsi panyimpenan getih, panyaring sareng panyabutan gelembung; wadah & saringan getih anu ditutup dianggo pikeun pamulihan getih pasien nyalira nalika operasi, anu sacara efektif ngirangan limbah sumber getih bari nyingkahan kasempetan inféksi silang getih, supados pasién tiasa kéngingkeun getih autologis anu langkung dipercaya sareng séhat .