produk

Bubuk hemodialisis (nyambung ka mesin)

pedaran pondok:

Kasucian luhur, henteu kondensasi.
Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.


Detil Produk

Tanda Produk

Kasucian luhur, henteu kondensasi.
Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

Fitur utama:
Persiapan waktos-nyata pikeun ngirangan kontaminasi mikroba sareng mastikeun kualitas dialisis.
Langsung nempatkeun panggunaan kana alat-alatna, hindarkeun konfigurasi manual polusi
Persiapan suhu konstan online, pikeun nyingkahan suhu anu handap nalika natrium bikarbonat henteu gampang dibubarkeun
Kacida ngirangan intensitas padamelan panti jompo pikeun ngahémat waktos sareng gampang beroperasi.
Pamakéan dialisis impor kelas natrium bikarbonat khusus
Paket ukuran leutik, gampang diangkut sareng disimpen.
Cocog pikeun kaseueuran mesin, sapertos Gambo, Braun, Bellco, sareng Nikkiso jsb.

Spesifikasi bubuk hemodialisis sareng modélna:
SXG-F


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami