produk

Sét Jarum Fistula Paké Tunggal

pedaran pondok:

AV ngagunakeun tunggal. Fistula Needle Sets digunakeun ku sirkuit getih sareng sistem ngolah getih pikeun ngumpulkeun getih tina awak manusa sareng ngirimkeun getih atanapi komponén getih anu diolah deui kana awak manusa. Sét Jarum AV Fistula parantos dianggo di lembaga médis di luar negeri sareng mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo ku lembaga klinis pikeun dialisis pasien.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

Anggoan Sét Jarum Fistula AV tunggal dianggo nganggo sirkuit getih sareng sistem pangolah getih pikeun ngumpulkeun getih tina awak manusa sareng nganteurkeun getih anu diolah atanapi komponén getih deui kana awak manusa. Sét Jarum AV Fistula parantos dianggo di lembaga médis di luar negeri sareng mangtaun-taun. Mangrupikeun produk dewasa anu seueur dianggo ku lembaga klinis pikeun dialisis pasien.
Jarum seukeut dua-melengkung ultra-ipis ngirangan nyeri sareng jaringan karusakan.
Alat kaamanan tutup anu éksklusif pikeun nyegah cilaka iatrogenik dugi ka jauhna.
Liang tonggong oval sareng desain jangjang puteran sacara épéktip tiasa mempermudah penyesuaian aliran getih sareng tekanan, anu manpaat pikeun nyaluyukeun sudut jarum sareng mastikeun kualitas dialisis. Jangjang rotor diimpor ti Nipro, Jepang, Sayap tetep dilumasi ku jarum impor tabung
Minyak silikon diolah ku silikisasi sekundér. Tabung jarum dilumas ku konfigurasi téknologi unik. Pikeun mastikeun seukeutna unggal jarum, pamariksaan magnifier lengkep dilaksanakeun
Perawatan silicification rupa sareng seragam, biokompatibilitas anu saé, ngirangan résistansi tusukan.
Kalayan warna anu béda, gampang pikeun ngaidentipikasi modél jarum sareng spésifikasi

Jarum AV Fistula Nyetél modél sareng spésifikasi:
Jenis umum: Biru 15G, Héjo 16G, Konéng 17G, Beureum 18G.
Jinis kaamanan: Biru 15G, Héjo 16G, Konéng 17G, Beureum 18G.
Tetep jinis jangjang: Biru 15G, Héjo 16G, Konéng 17G, Beureum 18G.
Jenis jangjang rotasi: Biru 15G, Héjo 16G, Konéng 17G, Beureum 18G.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami