produk

Tubing disetél pikeun hemodialisis

pedaran pondok:

HDTA-20 、 HDTB-20 、 HDTC-20 、 HDTD-20 、 HDTA-25 、 HDTB-25 、 HDTC-25 、 HDTD-25 、 HDTA-30 、 HDTB-30 、 HDTC-30 、 HDTD-30 、 HDTA- 50 、 HDTB-50 、 HDTC-50 、 HDTD-50 、 HDTA-60 、 HDTB-60 、 HDTC-60 、 HDTD-60


Detil Produk

Tanda Produk

HDTA-20 、 HDTB-20 、 HDTC-20 、 HDTD-20 、 HDTA-25 、 HDTB-25 、 HDTC-25 、 HDTD-25 、 HDTA-30 、 HDTB-30 、 HDTC-30 、 HDTD-30 、 HDTA- 50 、 HDTB-50 、 HDTC-50 、 HDTD-50 、 HDTA-60 、 HDTB-60 、 HDTC-60 、 HDTD-60
Fitur produk:
◆ Kaamanan bahan (DEHP gratis)
Tabung didamel tina bahan PVC sareng gratis DEHP, mastikeun kasalametan dialisis pasien.
◆ Tembok jero tube lemes
Karuksakan sél getih sareng generasi gelembung hawa diréduksi.
◆ Bahan baku kelas médis kualitas luhur
Bahan anu saé, indikator téknis stabil sareng biocompatibility anu saé.
◆ adaptasi alus teuing
Éta tiasa dianggo ku modél sababaraha pabrik, sareng tabungna tiasa disayogikeun, sareng asesoris sapertos kantong solokan sareng set infus tiasa dipilih.
Spésifikasi sareng modél:
HDTA-20, HDTB-20, HDTC-20, HDTD-20, HDTA-25, HDTB-25, HDTC-25, HDTD-25, HDTA-30, HDTB-30, HDTC-30, HDTD-30, HDTA- 50, HDTB-50, HDTC-50, HDTD-50, HDTA-60, HDTB-60, HDTC-60 sareng HDTD-60


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami