produk

Saringan Dialysate

pedaran pondok:

Saringan ultrapure dialysate digunakeun pikeun tapis baktéri sareng pirogen
Dipaké babarengan sareng alat hémodialisis anu dihasilkeun ku Fresenius
Prinsip kerja nyaéta ngadukung mémbran serat kerung pikeun ngolah dialysate
Alat hemodialisis sareng nyiapkeun dialysate nyumponan sarat.
Dialysate kedah diganti saatos 12 minggu atanapi 100 pangobatan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

◆ mémbran anu didamel khusus, mémbran nyaring serat kerung khusus kanggo saringan dialysate, sareng éta ngagaduhan biokompatibilitas anu saé sareng kamampuan ingetan endotoxin anu kuat.
◆ Ngirangan ngirangan sareng ningkatkeun réaksi mikro-peradangan pasién. Ngurangan tingkat rog2 microglobulin sareng amyloidosis dialyzer.
◆ Ningkatkeun sensitipitas ka EPO sareng nangtayungan fungsi ginjal sésa.
Spésifikasi saringan Dialysate sareng modélna:
A-Ⅰ, A-Ⅱ, A-Ⅲ, A-Ⅳ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami