produk

Asesoris pipa pikeun HDF

pedaran pondok:

Produk ieu dipaké dina prosés pemurnian getih klinis salaku pipa pikeun hemodiafiltration sareng hemofiltration treatment sareng pangiriman cairan ngagantian.

Ieu dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration. Fungsina pikeun ngangkut cairan ngagantian anu dianggo pikeun pangubaran

Struktur saderhana

Jinis-jinis béda Asesoris pipah pikeun HDF cocog pikeun mesin dialisis anu sanés.

Tiasa nambihan ubar-ubaran sareng kagunaan sanés

Hal ieu utamina diwangun ku pipa, T-gabungan sareng pipa pipah, sareng dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration.


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu dipaké dina prosés pemurnian getih klinis salaku pipa pikeun hemodiafiltration sareng hemofiltration treatment sareng pangiriman cairan ngagantian.

Ieu dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration. Fungsina pikeun ngangkut cairan ngagantian anu dianggo pikeun pangubaran

Struktur saderhana

Jinis-jinis béda Asesoris pipah pikeun HDF cocog pikeun mesin dialisis anu sanés.

Tiasa nambihan ubar-ubaran sareng kagunaan sanés

Hal ieu utamina diwangun ku pipa, T-gabungan sareng pipa pipah, sareng dianggo pikeun hemodiafiltration sareng hemodiafiltration.

◆ Mangrupikeun produk anu didesain khusus kanggo hemofiltrasi sareng ngagantian cairan. Kami ayeuna mangrupikeun hiji-hijina pabrik anu gaduh pendaptaran merek bebas di Cina.
◆ Desain lambaran aliran anti ngabalikkeun dianggo dina adaptor pikeun sacara efektif nyegah cairan ngagantian ngalawan backflow.
Model sareng spésifikasi:
HDIT-01, HDIT-02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami