Warta Industri

Warta Industri

  • Sanxin is happy with you!

    Sanxin bagja sareng anjeun!

    Naha anjeun resep pisan ka barudak? dina budak leutik, Dunya saderhana, Nalika pendak sareng jalma, anjeun bageur; Panonpoé manceran, Dunya masih sami sareng anu anyar. Pentingna polos sapertos budak leutik kana kahirupan , Mungkin éta, Kalayan panasaran ningali kaleidoscop ...
    Maca deui
  • Fight against epidemic situation

    Ngalawan kaayaan wabah

    Novel coronavirus, sekretaris panitia Partéi kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil diréktur Kongrés masarakat kabupatén, Wu Xi, wakil pupuhu pamaréntahan kabupatén, Wan Weiguo, wakil pupuhu CPPCC kabupatén, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kota Sanjiang , de ...
    Maca deui
  • Join forces to fight the epidemic situation

    Gabung kakuatan pikeun merangan kaayaan wabah

    Dina soré tanggal 12 Pébruari, Rao Jianming, Sekretaris grup Partéi sareng wakil ketua eksekutif Jiangxi Propinsi Féderasi serikat buruh, lebet jero médis Sanxin pikeun nalungtik pencegahan sareng pangendalian wabah, sareng dina waktos anu sami ngintun 50000 yuan ti panglipur mon ...
    Maca deui
  • Direct attack on the first scene | perfect closing ceremony

    Serangan langsung kana adegan munggaran | upacara nutup sampurna

    Dina soré 23 Méi 2020, médis Sanxin ngayakeun kontes biantara "nyandak adegan salaku pusat" di lantai 6 gedong kantor, anu dipimpin ku Zhou Cheng, pusat otomatisasi. Adegan mangrupikeun sudut pandang anu mimiti anu urang nyanghareupan, sareng éta ogé mangrupikeun arena Taoist ...
    Maca deui
  • The first half of Sanxin medical management training

    Satengah munggaran latihan manajemén médis Sanxin

    Dina taun "wabah" khusus, urang mimiti ngiringan "Xinhuo" ngalangkungan platform awan sareng sumping sareng kulawarga Sanxin dina 28 Juni. Bakat mangrupikeun pondasi perusahaan. Sekretaris Jénderal Xi sababaraha kali negeskeun yén bakat mangrupikeun sumber daya stratégi pikeun ngawujudkeun natio ...
    Maca deui
  • 81Sanxin Medical & Derui consulting human resource man

    81Sanxin Médis & Derui konsultasi sumber daya manusa

    Tanggal 19 Méi 2020, pikeun nyumponan kabutuhan strategis pangwangunan anu mantep sareng mantep perusahaan, Sanxin Medical Co., Ltd. sareng Dirui Consulting Co., Ltd. muka pasamoan mimiti manajemén proyék sumber daya manusa. Proyék utamina museurkeun kana konsultasi sareng konsultasi dina bakat i ...
    Maca deui