wartos

Novel coronavirus, sekretaris panitia Partéi kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil diréktur Kongrés masarakat kabupatén, Wu Xi, wakil pupuhu pamaréntahan kabupatén, Wan Weiguo, wakil pupuhu CPPCC kabupatén, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kota Sanjiang , wakil sekretaris panitia Partai kota Sanjiang sareng walikota Deng Biting, sareng pamimpin sanésna rumah sakit kota Sanjiang nganjang ka tilu pabrik Xin médis Sanjiang dina soré pikeun ngariksa salajengna pneumonia anu nyababkeun inféksi corona anyar. Pencegahan sareng pangendalian épidemik, panilitian sareng bimbingan perusahaan pikeun balik damel sateuacanna, aktip ngatur produksi bahan médis. Anjeunna ogé ngupingkeun laporan Peng Yixing, Sekretaris cabang Partéi umum sareng pupuhu dewan, sareng Mao Zhiping, wakil umum manajer perusahaan.

Novel coronavirus, sekretaris panitia Partéi kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil diréktur Kongrés masarakat kabupatén, Wu Xi, wakil pupuhu pamaréntahan kabupatén, Wan Weiguo, wakil pupuhu CPPCC kabupatén, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kota Sanjiang , wakil sekretaris panitia Partai kota Sanjiang sareng walikota Deng Biting, sareng pamimpin sanésna rumah sakit kota Sanjiang nganjang ka tilu pabrik Xin médis Sanjiang dina soré pikeun ngariksa salajengna pneumonia anu nyababkeun inféksi corona anyar. Pencegahan sareng pangendalian épidemik, panilitian sareng bimbingan perusahaan pikeun balik damel sateuacanna, aktip ngatur produksi bahan médis. Anjeunna ogé ngupingkeun laporan Peng Yixing, Sekretaris cabang Partéi umum sareng pupuhu dewan, sareng Mao Zhiping, wakil umum manajer perusahaan.

Dina pamariksaan éta, Sekretaris Xiong yunlang sababaraha kali nekenkeun yén perusahaan kedah nguatkeun perlindungan diri salaku dasar pikeun mastikeun kasihatan karyawan sareng ngajaga produksi perusahaan. Jutaan jalma dihijikeun salaku hiji lalaki, sareng coronavirus novél, urang kedah kerja keras ngatur panerapan produksi produk médis konci, mastikeun pasokan produk produk konci, ngajaga kasihatan sareng kasalametan masarakat, sareng ngupayakeun merjuangkeun radang paru-paru disababkeun ku inféksi coronavirus énggal.


Waktos Post: Jan-22-2021