wartos

Tanggal 19 Méi 2020, pikeun nyumponan kabutuhan strategis pangwangunan anu mantep sareng mantep perusahaan, Sanxin Medical Co., Ltd. sareng Dirui Consulting Co., Ltd. muka pasamoan mimiti manajemén proyék sumber daya manusa. Proyék ieu utamina museur kana konsultasi sareng konsultasi ngeunaan inventarisasi bakat, pilihan anu akurat sareng latihan tanaga, sareng ningkatkeun tingkat manajemén sumberdaya manusa tina koléktivisasi perusahaan ngalangkungan "strategi sumberdaya ngarah bakat" Dirui.

Top Puncak sareng manajemén perusahaan ngiringan rapat

▲ Zhang Lin, diréktur administrasi sareng departemen personalia, mingpin rapat

Sharing Babagi téma Guru Li Zubin

▲ Laporan ngeunaan proyék kerjasama Mr. Zhao Fanghua

▲ Bapak. Mao Zhiping, umum manajer perusahaan

Manajer umum Mao nunjukkeun yén "mimiti karyana saderhana, sareng akhir karyana bakal ageung." Ieu sanés ngan ukur inovasi manajemén sumber daya manusa Sanxin kami, tapi ogé ngarékonstruksi organisasi kami. Seruan jelas ngeunaan parobihan parantos disada, salamet anu paling pas, hukum alam ogé lumaku pikeun pamekaran sareng kamekaran perusahaan. Konsentrasi, pikirkeun parobihan sareng kamajuan, sareng ngupayakeun anu pangsaéna. Jalma sanxin kedah tiasa ngungkulan dirina, ngokolakeun dirina, ngahontal dirina, sareng mingpin pangembangan usaha kaséhatan kalayan sikep wani pasang pasang, sareng ngawangun Sanxin salami abad!


Waktos Post: Jan-22-2021