wartos

Dina soré 23 Méi 2020, médis Sanxin ngayakeun kontes biantara "nyandak adegan salaku pusat" di lantai 6 gedong kantor, anu dipimpin ku Zhou Cheng, pusat otomatisasi.

Adegan mangrupikeun sudut pandang anu mimiti anu urang nyanghareupan, sareng éta ogé mangrupikeun arena Taoist pikeun kami nganalisis sareng ngarengsekeun masalah. Kontes biantara ieu dipuseurkeun kana "Adegan", ngagali carita di sakuriling urang sareng ngabagi parasaan, pamandangan, jalma sareng hal-hal milik Sanxin. Kami ngiringan siang wengi dina parahu anu sami. Kami ngahiji dina hiji pikiran sareng ngungkulan kasusah. Jalma sanxin nganggo cara nyalira pikeun napsirkeun momen diajar sareng tumuh babarengan, hate aslina sami sareng maju sasarengan.

Gaya panyaturna

Upacara pangajén

▲ Upacara presentasi hadiah kahiji

▲ Acara presentasi hadiah kadua

▲ Upacara presentasi hadiah katilu

Ceremony Upacara panghargaan penghargaan insentif

▲ Bapak. Mao Zhiping, manajer umum perusahaan, nyimpulkeun kompetisi

Tungtungna, Mr. Mao Zhiping, manajer umum, nekenkeun: kontes pidato ieu sanés ngan ukur kagiatan, tapi ogé latihan, komunikasi anu jero pikeun departemén sareng pos. "Situs" aya dimana-mana, kalayan situs salaku pusatna, tujuan salaku panduan, tunduk kana pusat pusaran adegan, sareng ngetok nilai poténsial adegan nyaéta ngudag unggal jalma Sanxin. Taun ieu mangrupikeun akhir tina rencana lima taun ka-13. Jalma sanxin kedah teras-terasan ngarebut beurang sareng ngantosan teu aya anu ngantosan waktosna. Aranjeunna kedah damel babarengan pikeun nyanghareupan kasusah, mikir jero sareng nyanghareupan tantangan. Aranjeunna kedah ngupayakeun pencapaian tina usaha, manpaat tina adegan sareng nilai ti payun. Kuring yakin pisan yén ku dédikasina sadaya urang Sanxin, urang tiasa langkung ngahijikeun sabab hébat Sanxin dina abad ka tukang sareng nyepetkeun prosés pelayaran jarak jauh Sanxin!


Waktos Post: Jan-22-2021