wartos

Naha anjeun resep pisan ka barudak?
dina budak leutik,
Dunya saderhana,
Nalika anjeun pendak sareng jalma, anjeun bageur;
Panonpoé manceran,
Dunya masih sami sareng anu énggal.

Pentingna polos sapertos budak leutik pikeun kahirupan ,
Meureun éta,

Kalayan panasaran ningali kaleidoskop salaku budak,
Pikeun merangan salapan tina sapuluh kuciwa dina kahirupan.

Malaikat alit nganjang ka koridor budaya

Pameran Lukisan "Xin Er Dai" (sababaraha karya)

Presentasi kado pikeun seniman "generasi Xin er"

Kerub tina Pabrik No.1

Kuring miharep barudak senang 1 Juni!
Kuring ogé miharep unggal anjeun sadayana dewasa,
Salawasna jaga polos sapertos budak sareng bagja diri sorangan!
Haté siga budak, siga nonoman!


Waktos Post: Jan-22-2021