wartos

Dina soré tanggal 12 Pébruari, Rao Jianming, Sekretaris grup Partéi sareng wakil ketua eksekutif Jiangxi Propinsi Féderasi serikat buruh, lebet jero médis Sanxin pikeun nalungtik pencegahan sareng pangendalian wabah, sareng dina waktos anu sami ngintun 50000 yuan ti duit panglipur. Zhang Yilin, pupuhu umum manajer perusahaan, ngabahas pimpinan perusahaan, Peng Yilin, ngeunaan padamelan perusahaan. Anjeunna ogé anggota Komite Tetep panitia umum union union Républik masarakat Cina, Mr. Wu Yufeng, wakil ketua Komite Tetep panitia Partéi umum Kongrés Républik Rahayat Cina, wakil ketua Komite Tetep panitia umum serikat padamelan Républik Rahayat Pamingpin anu aya hubunganana sareng ngiringan panyilidikan.

Saatos nalungtik adegan, Sekretaris Rao Jianming paling paduli kana kasalametan karyawan perusahaan. Mimiti, anjeunna naroskeun naon langkah-langkah anu dilakukeun perusahaan pikeun nyegah sareng ngendalikeun kaayaan wabah, sareng sabaraha karyawan anu balik damel, utamina dina jalur produksi. Zhang Lin, pupuhu union dagang perusahaan, masihan laporan lengkep hiji-hiji. Kalayan bantosan sareng bimbingan departemén anu aya hubunganana sareng kota sareng kabupatén (Zona Pangwangunan), perusahaan sacara resmi neraskeun produksi jarum suntik, dialyzer sareng jarum suntikan vaksin ti 31 Januari.

Saatos ngupingkeun laporan damel perusahaan ngeunaan manajemén ketat tanaga dina sareng kaluar perusahaan, deteksi suhu pagawé sapopoé, nguatkeun publisitas pencegahan sareng pangendalian wabah sareng pamariksaan di tempat, Sekretaris Rao Jianming negeskeun pisan sumanget dedikasi diri staf perusahaan payun dina pencegahan wabah, sareng ngadesek sadayana supados merhatoskeun panyalindungan nyalira sareng mastikeun kasalametan nyalira.

Dina prosés panyilidikan sareng belasungkawa, Sékretaris Rao Jianming nekenkeun: urang kedah ngahijikeun pikiran sareng tindakan urang kana sumanget pidato penting sekretaris umum Xi Jinping, ningkatkeun kasadaran sacara umum sareng akal sacara umum, sareng sacara kuat nangkep tanggung jawab pencegahan sareng pangendali wabah, sareng ngahimpun kakuatan anu kuat pikeun merangan wabah éta. Kalayan usaha sasarengan sareng upaya sasarengan, urang bakal tiasa meunang tarung ngalawan pencegahan sareng pangendalian wabah, sareng ngajagi kasalametan kahirupan masarakat sareng kaséhatan.


Waktos Post: Jan-22-2021