wartos

Dina taun "wabah" khusus, urang mimiti ngiringan "Xinhuo" ngalangkungan platform awan sareng sumping sareng kulawarga Sanxin dina tanggal 28 Juni. Bakat mangrupikeun pondasi perusahaan. Sekretaris Jénderal Xi sababaraha kali negeskeun yén bakat mangrupikeun sumber daya stratégis pikeun ngawujudkeun réjuvenasi nasional sareng meunang inisiatif dina persaingan internasional. Pikeun Sanxin, bakat anu cocog pikeun Sanxin mangrupikeun sumber ngawangun yayasan yuswa sareng yayasan pikeun perusahaan pikeun tetep teu éléh.

Tombol kahirupan kedah dirangkul ti mimiti. Upami tombol kahiji lepat, sésana bakal lepat. Pikeun tahap kagenep Sanxin "rencana Xinhuo", perusahaan parantos nyusun rencana latihan anu lengkep, anu parantos disuntik kapinteran ti dinten mimiti damel. Ti saprak latihan luar pikeun kerjasama tim, ti peralihan peran kana perencanaan karir, ti budaya perusahaan dugi ka sistem manajemen sareng kontrol, ti carita Sanxin dugi ka Sanxin pikahareupeun, ti éksékutip perusahaan dugi ka élit bisnis, dosen kami sadayana terang sadayana, sareng "Xinhuo" kami nyaéta dédikasi sareng teu kendel.

Upacara ibadah

Sakumaha paribasa baheula, "bapa lahir, guru ngajar.". A "guru" sanés ngan ukur pikeun masihan élmu sareng katerampilan, tapi ogé pikeun nambihan perasaan tulus ngeunaan kaparigelan kolot sareng ngajar. Dina babak kahiji, kami ngayakeun upacara pamujaan guru, anu sanés ngan ukur upacara, tapi ogé léngkah konci dina karir Guan Peisheng ka hareup. Sakumaha paribasa, "ngadangukeun kecap anjeun langkung saé tibatan maca salami sapuluh taun". Tutor bakal janten pituduh pikeun urang muka tempat damel.

Pelatihan kursus perusahaan

▲ Sababaraha dosen

"Éta ngan ukur dina kertas anu anjeun bakal rumaos cetek saatos dinten, sareng anjeun kedah latihan." Sanxin parantos aktip ngaréspon sareng sacara tuntas ngalaksanakeun pangwangunan pasukan ageung pagawé anu berbasis pangetahuan, terampil sareng inovatif, ngalaksanakeun sumanget padamel modél sareng pengrajin, sareng nyiptakeun modél sosial kuli anu mulya sareng suasana anu profesional pikeun ngusahakeun kasampurnaan . Anu parantos kami pelajari henteu kedah cicing dina buku atanapi dina sirah, tapi kedah dilaksanakeun dina nyiptakeun tindakan sareng nilai. Urang kedah ngahontal kahijian pangaweruh sareng prakték, diajar élmu anu sajati sareng ngartos hartos anu leres dina prakték, promosikeun tindakan ku élmu sareng milari élmu ku ngalakukeun.

Pangwangunan kualitas

"Sanaos jalan caket, urang moal tiasa ngalakukeun éta; sanaos perkawisna alit, henteu mustahil. ” Unggal perusahaan, ageung atanapi alit, dilakukeun dina dasar bumi-sakedik sareng sakedik-sakedik. Urang kedah ketat sareng pragmatik, kerja keras sareng kerja keras. Xinhuo ngamimitian seuneu padang rumput hejo, anu teu tahan. Jalma sanxin kedah teguh kana cita-cita sareng kapercayaanna, ngagaduhan cita-cita luhur, handap-ka-bumi, sareng janten juru tren jaman. Dina prakték anu jelas pikeun ngawujudkeun impian Centennial Sanxin, aranjeunna kedah ngaleupaskeun impian nonomanna, sareng ngalakukeun upaya anu teu kendat nyerat bab kahirupan anu warna-warni dina ngembangkeun kasihatan masarakat!


Waktos Post: Jan-22-2021