produk

Alat perawat kanggo dialisis

pedaran pondok:

Produk ieu digunakeun pikeun prosedur keperawatan tina perlakuan hemodialisis. éta utamina diwangun ku baki plastik, anduk steril anu henteu dianyam, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan médis, sarung tangan karét pikeun panggunaan médis, pita perekat kanggo panggunaan médis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril sareng alkohol sapuan.

Ngurangan beungbeurat staf médis sareng ningkatkeun efisiensi kerja staf médis.
Asesoris kualitas luhur anu dipilih, sababaraha modél konfigurasi opsional sareng fleksibel numutkeun kabiasaan panggunaan klinis.
Model sareng spésifikasi: Type A (dasar), Type B (dedicated), Type C (dedicated), Type D (multi-function), Type E (catheter kit)


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu digunakeun pikeun prosedur keperawatan tina perlakuan hemodialisis. éta utamina diwangun ku baki plastik, anduk steril anu henteu dianyam, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan médis, sarung tangan karét pikeun panggunaan médis, pita perekat kanggo panggunaan médis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril sareng alkohol sapuan.

Ngurangan beungbeurat staf médis sareng ningkatkeun efisiensi kerja staf médis.
Asesoris kualitas luhur anu dipilih, sababaraha modél konfigurasi opsional sareng fleksibel numutkeun kabiasaan panggunaan klinis.
Model sareng spésifikasi: Type A (dasar), Type B (dedicated), Type C (dedicated), Type D (multi-function), Type E (catheter kit)

◆ Jarum seukeut dua-melengkung ultra-ipis ngirangan nyeri sareng jaringan karusakan.
◆ Alat kaamanan cap pelindung éksklusif pikeun nyegah kacilakaan iatrogenik dugi ka jauhna.
◆ Liang tonggong oval sareng desain jangjang puteran sacara efektif tiasa mempermudah penyesuaian aliran getih sareng tekanan, anu nguntungkeun pikeun ngaluyukeun sudut jarum sareng mastikeun kualitas dialisis.
Model sareng spésifikasi:
Jenis umum, jinis kaamanan, jangjang tetep, jangjang anu tiasa dipindahkeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami