produk

Konséntrasi hemodialisis

pedaran pondok:

SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA sareng SXS-YB
Paket pasién tunggal, paket sabar tunggal (paket rupa),
Pakét dua-sabar, bungkus dua-sabar (bungkus rupa)


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

◆ standar kualitas luhur
Produksi standar kelas médis, kontrol baktéri ketat, endotoxin sareng eusi logam beurat, sacara efektif ngirangan peradangan dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi éléktrolit anu akurat, mastikeun kasalametan panggunaan klinis sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas dialisis.

◆ Jaminan lingkungan produksi
Éta parantos maju, GMP Certified 100.000 tingkat pemurnian lokakarya sareng 10.000-tingkat aréa ngeusian.

◆ Kaamanan prosés téknologi
Desain prosés dilaksanakeun saluyu sareng sarat tina suntikan narkoba, sareng persiapan cairan otomatis sareng alat-alat keusikan dianggo pikeun sacara efektif nyegah kontaminasi mikroba.

◆ kaamanan inspeksi Kualitas
Tina pamariksaan bahan baku pikeun pamariksaan produk anu parantos réngsé, kami nganggo alat-alat pamariksaan anu tepat pikeun ngendalikeun kualitas prosés pikeun mastikeun kasalametan produk.

Hemodialisis Konsentrasi Modél sareng spésifikasi:
SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA sareng SXS-YB
Paket pasién tunggal, paket sabar tunggal (paket rupa),
iket sabar dua kali, rangkep dua-sabar (paket rupa)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami